Teun tekent arbeidsovereenkomst - De Regenboog-De Wingerd

Ga naar de inhoud

Teun tekent arbeidsovereenkomst

Donderdag 1 mei 2020 was voor Teun de Munter de eerste officiƫle werkdag als werknemer bij Van Meijel De Echte Bakker in Clinge. Nadat Teun verschillende stages had gelopen begon hij een jaar geleden met een stage bij deze bakkerij. Joop van Meijel leerde hem kennen als een serieuze jongen, enthousiast en gemotiveerd. Daarmee verdient Teun een arbeidscontract voor 32 uur. Een prestatie waar hij trots op mag zijn. Deze dag ondertekende hij ook zijn arbeidsovereenkomst. Natuurlijk reden om even een klein feestje te vieren.
Natuurlijk wilden Teuns ouders dit bijzondere moment meemaken. Teun liet hen eerst zijn werkplek zien en vertelde hoe het er in de bakkerij aan toe gaat.
Maatschappelijk verantwoord ondernemen
Teun heeft een baan in het kader van de participatiewet. Hij heeft zich laten inschrijven in het doelgroepregister banenafspraak. Hiermee heeft de werkgever recht op een loonkostensubsidie van de gemeente. Joop van Meijel laat zien een maatschappelijk verantwoord ondernemer te zijn door iemand met een afstand tot de arbeidsmarkt in zo'n 'participatiebaan' aan te nemen. We hopen dat veel meer ondernemers die verantwoordelijkheid willen nemen en onze leerlingen op die manier een plaats in de samenleving willen bieden.
Teun zet zijn handtekening
Joop tekent
en dan heffen we het glas!
Joop had ook nog eens een schitterende taart voor Teun gebakken.
we complimenteren Teun met zijn prestatie
we bedanken Joop voor zijn medewerking en begrip
we wensen hen beiden veel succes bij hun samenwerking
Locatie Madame Curiestraat 25
4532 LJ  Terneuzen
+31 (0)115 620 065
Locatie Leeuwenlaan 19
4532 AC  Terneuzen
+31 (0)115 696 816
Terug naar de inhoud